• Padlószegély fűtés
  • Padlószegély fűtés
  • 1
  • 2
 

Padlószegély fűtőtest VK15 típus

Padlószegély fűtés

Verano padlószegély fűtőtest egy tökéletes hőleadó és megfontolandó a használata minden egybefüggő üveg homlokzattal rendelkező épület esetében. A Verano padlószegély fűtőtest használható önállóan, mint különálló hőleadó vagy együtt alkalmazható más hőforrásokkal vagy hőleadókkal.
Hosszúság, szélesség és mélység variációk állnak rendelkezésre meghatározva a fűtőcső formáját valamint széles választék van alumíniumból vagy fából készült fedőrácsokra a padlószegély fűtést téve a hőleadás és hőelosztás leguniverzálisabb és leghatékonyabb módjává a lakóházakban és a mérsékelten igénybevett kereskedelmi rendeltetésű épületekben.

TURBO VKN5 padlószegély fűtőtest

A Verano padlószegély fűtőtest ventilátorrral természetes, de a hatékony és hangtalan ventilátor által felerősített, meleg és hideg levegő áramlását biztosítja a helyiségben. Ez jobb hőleadás elérését eredményezi az összetettebb egységeknek köszönhetően vagy csak egyszerűen felgyorsítja a légáramlást, ha rövidebb idő alatt szeretné felfűteni a helyiség nagy részét. Ugyanaz a hosszúság, szélesség és mélység választék áll rendelkezésre a ventilátoros padlószegély fűtőtestek esetében, mint a természetes hőáramlás elvén működő padlószegély fűtőtesteknél, mindezen felül nagyobb hőleadással és légáramlási sebességgel.

Klímakonvektor CVK

Bármely kevésbé igénybevett kereskedelmi épületben alapkövetelmény a hőelosztás megoldása - amikor túl sok egybefüggő üveg homlokzati felületet használnak, nehéz ellensúlyozni a hideg levegő által keltett huzat hatást a téli időszakban és a napsugárzást nyáron. Ezt a feladatot kiválóan és energiahatékony módon oldja meg a Verano CVK Klímakonvektor.
Ez a padlószegély fűtőtest hűteni is tud (négy csöves) vagy csak hűt (két csöves) mialatt kiegészítésként együttműködhet más légkondicionáló eszközökkel a nagy üveg homlokzatok páramentesítésében vagy önállóan is funkcionálhat, mint légkondicionáló egység.